Kombi prevoz Beograd - Rijeka

 

Kombi prevoz Beograd – Rijeka

Rijeka je najveća hrvatska luka, treći po veličini grad u Hrvatskoj te administrativno središte Primorsko-goranske županije. Ovaj grad je svoje mesto našao uz tok reke Rječine i mnogobrojnih potoka i leži na brojnim izvorištima.

Kao malo koji grad na svetu, Rijeka u svom imenu nosi simbol vode. Riječki zaliv, koji je preko Velih (između Istre i ostrva Cresa), Srednjih (između Cresa i ostrva Krka) i Malih vrata (između Krka i kopna) spojen s Kvarnerskim zalivom, je dovoljno dubok (oko 60 m) za uplovljavanje najvećih brodova, što je Rijeci omogućilo da postane važna morska luka. Početkom devedesetih godina dolazi do propasti industrije i naglog smanjenja lučkog prometa pa se u XXI veku Rijeka počinje okretati razvoju turizma i uslužnog sektora.

Uz bogatu tradiciju karnevalskh povorki i balova austrijskoga, mađarskoga, ruskoga, nemačkoga plemstva, kao i plemstva iz ostatka Evrope iz 19.veka, kao i domaćih običaja (zvončari), Riječki je karneval danas jedan od najvećih karnevalskih povorki u Evropi i svetu. Riječki karneval spoj je venecijanskog i austrijskog građanskog karnevala i elemenata folklora i mitologije starih Slovena.

Iz bogate riječke ponude vi ćete stvoriti samo svoju sliku grada koji svojom ponudom odgovara vašim željama dajući vam uvek i nešto više, lepše, drugačije, srdačnije…

U potrazi za pravom merom dinamičnih događanja, prirodnog ambijenta i lepe prirode u okruženju, grad Rijeka bez svake je sumnje ostvario idealan spoj. Ovde možete uživati u boravku na moru, prekrasnoj prirodi ali i provoditi večeri u gradu koji osvaja brojnim kulturnim i zabavnim događanjima. Rijeka ima sve! Rijeka nudi smeštaj u gradskim hotelima, privatnom smeštaju i hostelu, jednom od najlepših u ovom delu Evrope. U prelepoj uvali Preluk nalazi se autokamp koji je popularno okupljalište wind-surfera zbog idealnog jutarnjeg vetra.

Svakako posetite neke od restorana, konoba ili pizzeria koji će vam pružiti nezaboravni užitak primorske kuhinje, uz izuzetno kvalitetna vina. Grad Rijeka, svojim zanimljivim kulturnim životom,istorijsko-kulturnom baštinom, kao i položajem svakako upotpunjuje bogatu turističku ponudu čitave kvarnerske rivijere.Blaga mediteranska klima oduvek privlači goste, a ljubazni Riječani svojom gostoljubivošću uveriti će vas da ste u Rijeku uvek dobrodošli.

Turistička agencija Terra Travel vam nudi svakodnevne polaske na relaciji Beograd-Rijeka-Beograd.

Ne postoji uslovljavanje sa minimalnim brojem putnika. Satnica nije fiksna, već se u dogovoru sa putnicima iz dana u dan iznova formira.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Rijeka, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
ec-air.eu