Kombi prevoz Beograd - Ljubljana

 

Putnike koji kreću iz Beograda preuzimamo sa bilo koje adrese (hotel, aerodrom, železnicka stanica, autobuska stanica…) i vozimo do bilo koje adrese u Ljubljani ( autobuska stanica, železnicka stanica, hotel, privatna adresa). Ne postoji fiksan red vožnje. Ipak, najčeši polasci iz Beograd su nam u jutarnjim časovima, dok iz Ljubljane uglavnom krećemo u popodnevnim časovima.

REZERVIŠITE

POZOVITE NAS

CENE PREVOZA:

JEDAN PRAVAC (€) 55
POVRATNA KARTA (€) 100
JEDAN PRAVAC (RSD) 6.600
POVRATNA KARTA (RSD) 12.o00

Ukoliko su vaše potrebe, što se satnice tiče, drugačije od navedenih termina, svejedno nas kontaktirajete jer ne isključujemo mogućnost organizovanja polaska u neko drugo vreme. Ukoliko ste zainteresovani za ovu vrstu prevoza, mozete nas kontaktirati na jedan od naših brojeva telefona (00-24h na broj +381 64 802 6680 ) ili izvršiti online rezervaciju.

“Posebni popusti za učenike, studente i penzionere.”

Ljubljana

Ljubljana (nem. Laibach) je glavni grad Slovenije. Ima oko 300.000 stanovnika. Grad se nalazi u centralnom delu Slovenije, u takozvanoj ljubljanskoj kotlini, između Alpa i Jadranskog mora, na reci Ljubljanici približno 10 -{km}- od ušća u Savu.

Ljubljana je kulturni, naučni, ekonomski, politički i administrativni centar Slovenije. Ljubljanu karakterišu veličanstveni mostovi i nasipi duž reke Ljubljanice, nasleđe rimskog Emona, barokne i secesijske arhitektonske kreacije i potpuno jedinstven i originalan pečat utisnut u prvoj polovini 20. veka od strane čuvenog arhitekte Jože Plečnika, rodjenog Ljubljanca, za koga se smatra da je jedan od 10 najuticajnih arhitekata Evrope.Simbol grada je Zmaj, tj. Zmajski most. Zmajski most je prvi ljubljanski gvozdeno-betonski most. Izgrađen je na mestu drvenog Mesarskog mosta, koji je tamo stajao od 1819. Oblikovanje mosta je rad dalmatinskog arhitekte Jurija Zaninovića . Jurij je mostu dodao zmajeve od bakra, koji su danas simbol Ljubljane.

Naredna destinacija je Ljubljanska Palata, ili Dvorac, a koristi se i termin Ljubljanski Grad. Do ovog veličanstvenog zamka možete stići žičarom, a cena povratne karte sa ulaznicom za toranj i virtualni muzej je 5 eura.Ljubljanski stari grad je bivša tvrđava smještena na brdu usred Ljubljane. Godine 1848. sagrađen je toranj sa satom, pogled sa ovog mesta, pruža najlepši pogled na panoramu grada. U 20. veku ovaj zamak tvrđava je prenamenjen za kulturne namene, venačanja i slično. Gradska posebnost je Tromostovje na reci Ljubljanici (strogi centar).

Tu je Prešernov spomenik u spomen najvećem slovenačkom pesniku Prešernu (1800-1849). Prešernov trg i uži centar su zatvoreni za saobraćaj i čine pešačku zonu.Franjevačka crkva ili Crkva Marijinog vavedenja je zbog lokacije, specifične boje, arhitekture i pozicije u samom centru često puta još jedan od simbola Ljubljane.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Ljubljana, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
Gilad Rom